PLUS intensiveert samenwerking met Too Good To Go

De eerste PLUS supermarkt startte op 6 februari 2019 met Too Good To Go. Intussen is de samenwerking tussen PLUS en Too Good To Go een succes en doen al 80 PLUS winkels mee. Tot nu toe heeft PLUS samen met klanten al 165.000 maaltijden gered. Dit draagt bij aan een groenere planeet, doordat de verspilling van 412.500 kg CO2-uitstoot is bespaard. Beide partijen maakten deze week bekend dat de samenwerking wordt geïntensiveerd en uitgebreid. Op deze manier wil PLUS nog meer bijdragen aan een wereld zonder voedselverspilling. 

Marlijn Simons, Manager Corporate Communicatie en MVO bij PLUS: “Dankzij Too Good To Go redden we dagelijks onverkochte producten in onze winkels. Zo dragen we bij aan een verandering, een wereld zonder voedselverspilling is een betere wereld. Too Good To Go is een mooi initiatief en laagdrempelig in gebruik. Hierdoor kunnen we samen met klanten iets goeds doen en blijven genieten van goed eten. Het is bovendien makkelijk te implementeren in onze winkels en medewerkers vinden het leuk om een Magic Box samen te stellen. Too Good To Go sluit heel goed aan op de ambitie van PLUS om minder voedsel te verspillen.”

Joost Rietveld, Country Manager van Too Good To Go: “Ik zie dat alle deelnemende PLUS ondernemers enorm gemotiveerd zijn om voedselverspilling aan te pakken. De teams zetten zich iedere dag vol enthousiasme in om mooie Magic Boxen samen te stellen en dat zorgt ervoor dat een hoop eten wordt gered in plaats van verspild. Ik ben trots dat we de samenwerking met PLUS uitbreiden. Zo kunnen we op nog grotere schaal samen impact maken!”.

Bron: Plus Retail


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven