Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw theemerk uitsluitend voor de biospeciaalzaak

Deze week introduceert Udea een nieuw merk genaamd Cleo's, die in samenwerking met Organic Flavour Company is ontwikkeld. Een theelijn met verrassende mengsels en onderscheidend in smaak, geur en design. Naast de blends heeft deze thee een mooie en constante kwaliteit. Vivian Bakker, category manager thee: "Deze theelijn zal een mooi prijspunt gaan opvullen binnen het schap waar momenteel een gat zit met een passende kwaliteit. Daarnaast willen we met Cleo's de weg naar een duurzame, rechtvaardige en inclusieve thee- en kruidenketen, vol zingeving, geluk en gelijke kansen voor iedereen creëren. Per verkochte verpakking gaat daarom €0,10 naar projecten die daaraan bijdragen."

"Voor ons was het erg belangrijk om deze thee met de juiste partij te ontwikkelen", zegt Vivian. "OFC koopt de grondstoffen in bij de oorsprong via een vaste bron en de productie vindt plaats in Nederland met eigen machines. Deze combinatie past goed bij de bio speciaalzaak en wij zijn daarom blij dat we deze theelijn samen hebben kunnen ontwikkelen en dat deze exclusief beschikbaar is voor klanten van Udea. Daarnaast willen we dat de thee niet alleen heel lekker is, maar ook zoveel mogelijk bijdraagt aan duurzaamheid. Daarom is er gekozen voor: plasticvrij, ongebleekte zakjes met FSC-papier en een bio katoenkoord, composteerbaar en zonde aroma’s en andere toevoegingen."

Over Cleo's
De hoogst haalbare kwaliteit is volgens Cleo's kwaliteit die bijdraagt aan een duurzame en eerlijke wereld. Helaas is dat lang niet altijd een gewoonte. Er heerst grote ongelijkheid. Tussen landen, regio's en bevolkingsgroepen zijn grote welvaartsverschillen ontstaan en het verschil in economische kansen tussen man en vrouw is enorm. Ongelijkheid houdt armoede in stand en sociale en duurzame ontwikkeling tegen. Cleo's vindt dat het tijd is om daar iets aan te doen. Time for equality. Klik hier om te lezen hoe ze dat doen.

Exclusief verkrijgbaar bij Udea: www.udea.nl 

Publicatiedatum: