Bio-productverkiezing 2021: inschrijving geopend

Zoals ieder jaar vindt ook in 2021 de Bio-productverkiezing plaats. Voor levensmiddelenproducenten een mooie kans om een nieuw product in de spotlights te zetten. De winnaar mag het product een jaar lang 'Bio-product van 2021' noemen. Het is vanaf nu mogelijk om een nieuw product aan te melden voor de verkiezing.

Dit jaar werkt Bionext voor de verkiezing samen met FoodPersonality, een platform voor managers in de levensmiddelenbranche. De keuze voor het beste product wordt dit jaar gemaakt door het publiek én een vakjury. Nadat de inschrijvingsperiode is gesloten, zullen FoodPersonality en Bionext via diverse kanalen consumenten oproepen om te stemmen op hun favoriete product. Uit die stemming komt een top-10 van favoriete producten. De vakjury gaat deze 10 producten beoordelen en kiest de 3 winnaars. Naast de juryprijzen komt er ook een publieksprijs.

De winnaars van 2020.

"De verkiezing heeft ertoe bijgedragen dat ons product sneller werd opgenomen door de retailers en dat wij als bedrijf zichtbaarder zijn geworden in het biologisch landschap. Het is een erkenning voor wat wij doen en dat maakt ons trots!" – Gertjan Kruijk van Brandplant met PLAYin CHOC, winnaar Bio-productverkiezing 2020.

Klik hier voor meer informatie over de verkiezing.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven