Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

COSH! introduceert de duurzame cadeaubon in België

"Met het eindejaar in zicht lanceert COSH! op 15 oktober ‘de Conscious Shopping Gift Card’. Met de bon ontdekt de bestemmeling tal van duurzame mode, cosmetica en lifestyle winkels. Hét ideale cadeau dus om vrienden, familie en werkgevers aan te zetten tot een ecologische levensstijl. Met de cadeaubon wil COSH! de duurzame mode-industrie een boost geven, want de omschakeling naar duurzaamheid verloopt nog steeds te traag", vertelt COSH!"De duurzaamste cadeaubon"
De Conscious Shopping Gift Card is een duurzame cadeaubon om vrienden, familie of collega’s te verwennen en te inspireren. Personen of bedrijven kopen de gift card online op COSH!. De gift card is voor één jaar geldig. Ze kan gespendeerd worden bij fysieke winkels die op het COSH!-platform aangeduid zijn met de tag ‘COSH! gift card’. Mensen inspireren hun vrienden, familie of collega’s om ook naar ‘conscious shopping’ winkels over te schakelen. We zetten zo enorme stappen richting een ethische en circulaire mode-industrie.

Snelle omschakeling naar een duurzame mode-industrie
"Een cadeaubon is een uitstekende manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met duurzame winkels. Met de eindejaarsperiode in zicht, lijkt het ons een ideale manier voor bestaande COSH! gebruikers om nieuwe mensen te inspireren. Je kan bij de bij COSH! aangesloten retailers heel je duurzame levenstijl vormgeven. De ontvanger van de gift card kan zo bij lokale handelaren ambachtelijke juwelen, high fashion of zelfs ecologisch wasmiddel en low waste keuken spullen kopen. De mogelijkheden zijn eindeloos voor de ontvanger, maar als gever weet je dat het sowieso een duurzame optie wordt! ‘COSH! heeft de ambitie om binnen 5 jaar, 15% van de Belgen te bereiken’ aldus Niki de Schryver. We shiften zo samen de budgetten van een onethische naar een ethische en circulaire mode-industrie. Samen maken we het verschil", aldus het bedrijf. 

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: