Carl Lemette (Vrouw met de Baard):

"Wij waren echt flabbergasted over wat zij uit Japan halen"

De Ekoplaza-campagne Voor Beter Eten, met TV-kok René Pluijm, loopt bijna ten einde. Voor de laatste video heeft René gekookt met de twee eigenaars (Mas en Carl) van restaurant Vrouw met de Baard. Hierbij gebruikt hij de producten van TerraSana.

Het heeft alles te maken met vitaliteit, spullen moeten uit de volle grond komen.

Mas van Putten: "Wij zijn echt van de stempel, hoe minder producten, hoe simpeler hoe lekkerder. Dus producten moeten echt goed zijn." Carl Lemette vertelt waarom ze graag werken met producten van TerraSana: "Wij waren echt flabbergasted over wat zij uit Japan halen." Vervolgens gaan ze aan de slag met sojasaus, sesamolie, ahornsiroop en sushi-azijn van TerraSana. En ramen niet te vergeten.



Aart Jansen, accountmanager bij TerraSana, deelde het filmpje op LinkedIn. "Prachtig om te zien hoe er in dit leuke restaurant 'de vrouw met de baard' gekookt wordt samen met René Pluijm, Ekoplaza en onze prachtige authentieke, biologische producten. Trots...


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven