Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We maken met deze ombouw een enorme stap met de formule"

Vernieuwde Ekoplaza Haarlem geopend

Vandaag (1 oktober) is een volledig vernieuwde winkel geopend. Een Ekoplaza met veel aandacht voor lekker eten. Veel biologisch vers, maaltijden en gemak. Een winkel waarin zichtbaar wordt dat bij Ekoplaza hard is gewerkt aan het assortiment en het winkelbeeld.

Vers, verser, verst
De flink verruimde winkel biedt nu extra veel focus op de verscategorie├źn, waarin ook veel Marqt-assortiment terugkomt. Zo vindt de Haarlemmer een uitgebreide keuze aan maaltijden en tapas van Marqt, verse vis van Jan van As, een uitgebreid kaasaanbod en nieuw ontwikkeld assortiment brood. Een winkel voor de biologische fijnproever. Formule Manager Geert-Jan Smits: "We maken met deze ombouw een enorme stap met de formule, onder andere om beter in te spelen op de hedendaagse behoeften van de klant, zoals diverse convenience producten waaronder verse maaltijden."

Verbouwing
In februari werden de eerste stappen gezet naar de vernieuwde winkel. De winkel werd compleet gestript en de planning was om in week 29 te heropenen. Mede door de corona-uitbraak en een bouwstop was een uitstel van de opening onvermijdelijk, waardoor de heropening naar 1 oktober werd verplaatst.

Aangepaste opening
Vanwege de huidige maatregelen rondom corona is de feestelijke opening iets aangepast. Zo zullen er geen demonstraties en proeverijen zijn, maar zijn er wel extra klantenacties. Zo ontvingen de eerste 100 klanten een gratis goodiebag, is er een speciale winactie opgezet en zijn er extra openingsaanbiedingen. Uiteraard met lekker veel vers.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl 

Publicatiedatum: