Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valt u in de prijzen met Luna e Terra?

Luna e Terra is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en breedste Demeter-merk en telt meer dan 120 producten. Vanaf week 40 gaan de Demeter weken van start en kunnen u en uw klanten in de prijzen vallen.

Niet alleen zijn er in week 40 en 41 diverse producten(groepen) van Luna e Terra in de actie, ook wordt er op de winkelvloer uitgebreid aandacht besteed aan de meerwaarde van biodynamische teelt.

Win een kookworkshop met het winkelteam
Win met de mooiste winkelopstelling van Luna e Terra een biodynamische kookworkshop met uw team! Bestel uw producten exclusief bij Udea en bestel hier een gratis POS-pakket van Luna e Terra bij.

Bestel hier nu uw gratis Luna e Terra POS-pakket.

Hoe doet u mee?
Stuur een foto van uw mooiste Demeter-opstelling met Luna e Terra producten voor zaterdag 10 oktober op naar [email protected]. Vermeld hierbij de naam en het adres van uw winkel en maak kans op een biodynamische kookworkshop van chef-kok Eric van Veluwen voor het hele winkelteam.

Erik van Veluwen.

Winactie voor uw consument
Consumenten maken vanaf 28 september aanstaande kans op een 3-daagse reis voor 2 personen naar de Italiaanse olijfolieleverancier van Luna e Terra: Bioleificio San Francesco! Promoot dit groots in uw winkel met het hiervoor bestemde POS-materiaal! Meer weten? Kijk snel op luna-e-terra.nl/actie voor de actievoorwaarden.

Vanaf 28 september kunnen consumenten met de aanschaf van de Luna e Terra extra vierge Italiaanse olijfolie meedoen. Op de actiepagina kunnen ze hun kassabon uploaden en het actieformulier invullen om kans te maken op deze onvergetelijke reis in 2021. De actie duurt zes weken (tot en met zondag 8 november 2020).

Nog niet bekend met Luna e Terra en Demeter?
Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch. Luna e Terra biedt basisproducten met het Demeter-keurmerk die geteeld zijn op een manier die het meeste teruggeeft aan de aarde. Het belang van een gezonde bodem, stimulering van biodiversiteit en een gesloten kringloop zijn kernwaarden van de biodynamische landbouw.

Maak in week 40 en 41 extra voordelig kennis met Luna e Terra. Of uw winkel nu groot of klein is, voor elke winkel is er een geschikt schappenplan gemaakt. Vul daarom nu uw winkel aan met een onderscheidend assortiment. Ook worden er geregeld nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, zoals twee nieuwe varianten pindakaas afkomstig van Sekem.

Klik hier voor het complete biodynamische assortiment van Luna e Terra. Luna e Terra is exclusief verkrijgbaar bij Udea.

Voor meer informatie: www.udea.nl 

Publicatiedatum: