Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brandt & Levie breidt biologisch aanbod flink uit

"Spannende smaakcombinaties dankzij culinaire insteek"

Tholen - Het aanbod van Brandt & Levie bij Udea is onlangs verder uitgebreid. Naast zeven smaken biologische droge worst, zijn er nu ook drie biologische braadworsten, een biologische knakworst en een biologische BBQ worst verkrijgbaar bij Udea. Rookworst volgt zodra de zomer aan zijn einde komt.

Nieuw biologisch assortiment Brandt & Levie bij Udea:

  • Braadworst met venkelzaad en rode wijn
  • Braadworst met citroen en tijm
  • Braadworst met knoflook en peterselie
  • Knakworst
  • BBQ worst naturel
  • Rookworst (najaar)

Michelle de Schepper geeft aan dat Brandt & Levie de afgelopen tijd flink doorontwikkeld heeft om de bio-certificering voor al deze producten rond te krijgen. "Met deze introductie zijn we grotendeels overgegaan naar biologisch."

Culinaire insteek
Waarin onderscheidt Brandt & Levie zich volgens haar? "Als merk onderscheiden we ons met name op het gebied van smaak. Dit komt doordat Jiri, Geert en Samuel deze worstmakerij vanuit een culinaire insteek runnen. Het zijn drie chefs met een missie: ze willen mensen inspireren om beter vlees te eten. We maken de worst in onze eigen worstmakerij. Alles wordt met de hand gemaakt, waarbij we uitgaan van onze eigen recepten. Hierdoor komen we met spannende smaakcombinaties en gebruiken we verrassende ingrediënten. Kijk bijvoorbeeld naar onze braadworst met citroen en tijm en die met venkelzaad en rode wijn."

Varkens van Nederlandse bodem
De worsten van bevatten geen palmvet, gluten, zetmeel, lactose of gistextracten. "Het gaat dus om puur vlees, lekkere kruiden en bijzondere smaakmakers. Wij maken worsten om verantwoord van te genieten.” Al het vlees is van Nederlandse afkomst, benadrukt Michelle. "Wij gebruiken uitsluitend vlees van goed gehouden varkens. Dit zijn onze eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem."

Voor meer informatie:

Michelle de Schepper
Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
088 0442100
[email protected]  
www.brandtenlevie.nl