Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza Emmen volledig vernieuwd

Op donderdag 17 september heropent de volledig vernieuwde Ekoplaza Emmen haar deuren. Zelfde locatie, maar dan in een nieuw – nóg duurzamer – en groter jasje. De winkel heeft een vernieuwde uitstraling, het assortiment is uitgebreid en bovenal is het winkelgemak flink verbeterd. "Wat bij binnenkomst direct opvalt, is het open karakter van de winkel. De klant heeft direct overzicht van de afdelingen en een prettige routing", aldus de organisatie. 

Ondernemer Lieslot
Sinds de overname door Lieslot Adams in januari 2019 is de winkel in een positieve flow gekomen en zelfs de omzet ging, met een index van 125 over 2019, in een stijgende lijn omhoog. Dit werd ook mede gerealiseerd door de actieve inzet van lokale marketing vanuit de formule in samenwerking met de ondernemer.
Ekoplaza is sinds die tijd flink op de kaart gezet. Ook in 2020 heeft de stijging doorgezet. Vanuit het enthousiasme van de ondernemer werd in 2019 al direct gekeken naar mogelijkheden om de bestaande winkel uit te breiden. Afgelopen zomer was het zo ver en kon het buurpand worden gehuurd. Lieslot is hét gezicht van Ekoplaza Emmen en een top gastvrouw waar de Ekoplaza formule trots op is.
Op 17 september wordt de opening gevierd met diverse speciale acties, een winactie, gratis goodiebags en meer.

Duurzaamheid voorop
De winkel is volledig gestript, verbouwd en opnieuw ingericht met een compleet nieuwe look and feel. Door de veranderde opstelling is de winkel overzichtelijker en een stuk ruimer geworden. Ook de gangpaden zijn een stuk ruimer opgezet en mede daardoor meer corona-proof. Er is een groter (vers)aanbod en duurzaamheid blijft de leidraad. Ook tijdens de verbouwing. Door het bouwteam zijn er milieubewuste en -besparende maatregelen getroffen. Oude bouwmaterialen zijn zoveel mogelijk hergebruikt en materialen waar geen bestemming meer voor was in de nieuwe winkel, zijn gerecycled. In de winkel zelf zijn de meeste groenten en fruit onverpakt en bij verpakte producten wordt waar mogelijk gekozen voor alternatieven voor plastic, zoals papier, glas of biologisch afbreekbaar folie.

Aanbod
Zoals bij elke Ekoplaza maakt ook deze winkel een duidelijke keuze voor enkel biologische producten, er is een ruim aanbod van vegan producten, maaltijdoplossingen en heel veel vers. Lokale producten maken het aanbod compleet.

Formule
“Het resultaat mag er zijn, een prachtige winkel waarin de laatste ontwikkelingen van de formule zichtbaar zijn; belevering, maaltijdoplossingen en heel veel vers.” aldus formulemanager Geert-Jan Smits.

Voor meer informatie:
www.ekoplaza.nl 

 

Publicatiedatum: