Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf winkels biologische foodcoop Odin vallen in prijzen bij BioWinkelAwards

Maar liefst 5 winkels van biologische foodcoop Odin zijn in de prijzen gevallen bij de BioWinkelAwards. Odin Zutphen is bekroond met de titel Beste Bio Groente- en Fruitafdeling. De Odin winkel in Driebergen heeft de Beste Bio Kaasafdeling. De wijnafdelingen van Odin hebben het helemaal goed gedaan: Odin Delft heeft de Beste Bio Wijnafdeling van Nederland, Odin Czaar Peter in Amsterdam staat op nummer 2 en Odin Voorschoten op 3.


Odin Zutphen heeft de Beste Bio Groenten- en Fruitafdeling bij de BioWinkelAwards 2020

David Egelmeers (hoofd communicatie Odin): “Geweldig dat onze klanten ons waarderen vanwege onze biologische en biodynamische assortiment, maar superfijn dat ze ook de kwaliteit en service van onze winkels en personeel zo waarderen.”

De BioWinkelAwards is een jaarlijkse publieksprijs waarbij klanten van deelnemende winkels aan de hand van een online vragenlijst hun favoriete winkel beoordelen. De drie deelnemers per categorie met de hoogste klantbeoordeling zijn vervolgens bezocht door een vakjury. Voor iedere categorie is een eigen vakjury samengesteld met specialisten die deze categorie goed kennen. De BioWinkelAwards worden georganiseerd door branchevereniging Biowinkelvereniging.

Bron: Odin 

Publicatiedatum: