Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs gaat door als online event: Fruit Attraction LiveConnect

Fysieke beurs Fruit Attraction officieel geannuleerd

De organisatie van de Fruit Attraction is gisteren bijeengekomen en heeft besloten dat de 12e editie van het evenement niet fysiek gaat plaatsvinden. De beurs zal doorgaan als een online event: Fruit Attraction LiveConnect. De volgende editie van de Fruit Attraction, dat georganiseerd wordt door IFEMA en FEPEX, zal plaatsvinden van 5 tot 7 oktober 2021. 

Dit besluit is het resultaat van maandenlange uitvoerige monitoring en evaluatie van de ontwikkeling van de wereldwijde Coronapandemie, de onvoorspelbare ontwikkeling van maatregelen en de altijd blijvende wil om aan de behoeften te voldoen van de hele Fruit Attraction-gemeenschap.

Het organisatiecomité heeft de inspanning erkend die IFEMA gedurende al deze maanden heeft geleverd om tot deze beslissing te komen. De commissie, voorgezeten door Jorge Brotons, president van FEPEX, heeft ook laten zien dat zij zich zullen inzetten voor de volgende face-to-face editie, die in 2021 zal plaatsvinden van 5 tot 7 oktober.

Fruit Attraction LIVEConnect 2020 heel de maand oktober
Van 1 tot en met 31 oktober 2020 vinden talloze conferenties, debatten en sessies plaats. Deze worden georganiseerd door de organisatie, de media en de deelnemende exposanten. 

Holland Fresh Group
De Holland Fresh Group liet al eerder weten niet te zullen deelnemen aan de Fruit Attraction. De grootste overweging is geweest dat Madrid tot Code Oranje is verklaard. Hierdoor nam de interesse van de deelnemers fors af. Bovendien werden er veel minder internationale bezoekers verwacht als de beurs wel door zou gaan.

Voor meer informatie: 
Begoña Jiménez
FEPEX
Tel: +34 91 319 10 50
[email protected] 
www.fepex.es   

Publicatiedatum: