"Eén ding heb ik wel geleerd, het is nooit af"

Eosta BV / Nature & More, groothandel in biologische groenten en fruit, heeft als voorloper op het gebied van cloud veel ervaring met digitalisering in de afgelopen jaren. Eshgro | Cloud Services heeft de volgende Business Case over Eosta gepubliceerd:

Eosta, gevestigd in Waddinxveen, is als groothandel Europees marktleider op het gebied van biologische groenten en fruit. De organisatie telt ruim 100 medewerkers. Het applicatielandschap bestaat uit onder andere Microsoft Dynamics NAV 2018 (ERP), Microsoft Office, K2, Advanced Forms, Teams, SharePoint, HIPIN en UiPath.

Eosta is Eshgro-klant van het eerste uur en betrokken bij vele nieuwe stappen die er in het afgelopen decennium gezet zijn. En niet alleen als klant, maar ook als klankbord. "Het IT-landschap verandert continu en Eshgro helpt ons die veranderingen te kunnen implementeren", aldus IT manager Joan Duffhues.

Reis naar de cloud
Eosta heeft als voorloper op het gebied van cloud veel ervaring met alle mutaties in de afgelopen jaren. Op de vraag hoe Joan hier naar kijkt, antwoordt hij: "Eén ding heb ik wel geleerd, het is nooit af. Het IT-landschap verandert continu en daarin is de reis naar de cloud wel het meest duidelijke voorbeeld. Toen wij met Eshgro startten, kozen we voor de private cloud omgeving in het datacenter van Eshgro. Ondertussen maken wij ook steeds meer gebruik van de public cloud van Microsoft Azure."

Voor meer informatie: www.eshgro.nl en www.eosta.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven