CIRCUS: Nieuwe biologische koffiebar en restaurant

"Allemaal bio-producten omdat we ook dit hoog in het vaandel dragen"

Inge Dreezen en Lien De Naeyer realiseren samen hun droom met de opening van hun volledig biologische koffiebar en restaurant CIRCUS in Antwerpen. Made in Antwerpen meldt dat het gaat om een volledig biologische koffiebar en restaurant waar men vegan/veggie en hoofdzakelijk glutenvrij kan eten. Door samen te werken met lokale boeren en Belgische producenten, wil CIRCUS koffie, lunch, ontbijt en alle andere diensten op een ecologisch verantwoorde manier aanbieden. "Onze producten zijn allemaal biologisch omdat we ook dit hoog in het vaandel dragen. Pure producten op een eerlijke manier bewerkt en verwerkt."

Voor meer informatie: www.circusrestaurant.be 

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Made in Antwerpen

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven