Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer biologische thee in de supermarkt

De biologische & Fairtrade thee van Australian is vanaf nu ook verkrijgbaar bij DEEN Supermarkten en Dekamarkt.

Een jaar geleden lanceerde Australian, bekend van biologische koffie, - ijs en - chocolade, een nieuwe productgroep binnen haar assortiment: thee. De zes functionele theesmaken zijn 100% biologisch en Fairtrade gecertificeerd. Momenteel is de thee in bijna 1.000 fysieke winkels te vinden, met als nieuwste ketens: DEEN Supermarkten en Dekamarkt.

"We werken bij Dekamarkt graag met verantwoorde ondernemende leveranciers en spelen daarnaast in op zowel biologisch als Fairtrade assortiment. Bij DekaMarkt willen we voor iedereen het beste. We willen het beste voor jou. Vandaar de opname van Australian thee bij Dekamarkt.*"


Naast deze twee supermarktketens is de thee verkrijgbaar bij Albert Heijn, Sligro en online via www.australianhomemade.com.

Puur natuur
Met één zwarte en vijf groene theevarianten, heeft Australian gekozen voor functionele theevarianten met een pure smaakbeleving, voor verschillende momenten van de dag.

Door de thee te verrijken met een combinatie van natuurlijke kruiden en specerijen, zijn er verschillende smaken ontwikkeld voor elk moment van de dag. Zo kent de Mintea een verfrissende werking dankzij de toevoeging van pepermunt en rozenblaadjes. Kom je in balans met de Teatox, die haar krachtige antioxidanten kan toeschrijven aan de hibiscus. Of geniet van de Nightea, voor een rustmoment voor het slapengaan, dankzij de verrijking van lavendel en kamille.

"Wij merken dat de vraag naar eerlijke producten blijft toenemen. Naast een eerlijke productie is men meer bewust wat zij zelf innemen. Door enkel gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, uit de natuur, behouden we een pure en eerlijke smaak."

Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt en productie. De groene thee varianten – Beautea, Puritea, Teatox, Mintea en Nightea – zijn afkomstig uit China, waar de theeplanten onder de meest optimale omstandigheden groeien. De theeblaadjes voor de zwarte thee – Chai – worden met de hand geplukt in het hooggelegen Sri Lanka.

*mogelijk niet in alle Dekamarkt filialen verkrijgbaar.

Voor meer informatie: [email protected] en www.australianhomemade.com  

Publicatiedatum: