Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Lekker genieten’ met René Pluijm

Ook dit jaar is tv-kok René Pluijm voor Ekoplaza zijn kookstudio ingedoken. De uitdaging? Met maar vier biologische ingrediënten de meest bijzondere creaties maken. De vereisten? De recepten moeten lekker en gemakkelijk zijn, zodat er thuis van genoten kan worden.

#LekkerGenieten
Net als tijdens de kerstcampagne van Ekoplaza ging culinair verhalenverteller René Pluijm op ontdekkingstocht. Gezien de huidige omstandigheden kon hij niet op bezoek bij de leveranciers, dus haalde hij de bijzondere producten zelf in huis. In maar liefst 9 video’s vertelt René de achtergrondverhalen en allerlei toepassingen van de producten, terwijl hij de meest verrassende creaties maakt.

Ekoplaza helpt consumenten graag een handje bij het kiezen voor beter eten. "Zeker in deze periode, waar de focus steeds meer op gezondheid ligt en mensen meer thuis zijn. Met de mooiste biologische producten en handige tips, willen we iedereen inspireren om thuis aan de slag te gaan. Want voor optimaal genieten hoef je echt de deur niet uit", aldus Ekoplaza.

IJsklontjes van kokoswater?
Jazeker! Zo maakt René, samen met munt, tonic en citroen, in een handomdraai een verfrissende mocktail, zonder dat deze waterig wordt. Eerder liet René ook al zien hoe je een ‘mugcake’ kan maken met vlierbloesemsiroop en een snelle pizza… van crackers!

Benieuwd wat René nog meer in petto heeft? De komende vier weken deelt hij de lekkerste creaties op: www.ekoplaza.nl/lekkergenieten

Publicatiedatum: