"toegang krijgen tot West-Nederland"

FlexGroup overgenomen door Workstead

Uitzendbureau Workstead neemt de Alphense FlexGroup over. De FlexGroup, beter bekend onder de naam Level One South, Level1Flex Packing en Level1Flex Food, is een bekende partij in de regio en o.a. actief in de glastuinbouw.

Met de overname versterkt Workstead haar landelijke positie en “slaat zij haar vleugels verder uit richting de Randstad”, zegt Harm van Ledden, Managing Director Workstead.

Na een aantal maanden van voorbereiding zal de FlexGroup begin 2021 volledig integreren en vanaf dat moment opereren als zelfstandige vestiging onder de vlag van Workstead.

Volgende stap
Om een stabiele partij te kunnen blijven, is het volgens oud-eigenaar Eduard Craanen voor FlexGroup tijd voor een volgende stap. Eduard Craanen: “Onder mijn leiding is FlexGroup sinds 2001 uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor bedrijven in de regio."

De overname stelt de organisatie in de gelegenheid om haar groeiambitie te realiseren. “Ik draag de leiding over de FlexGroup vanuit deze gedachte daarom met alle vertrouwen over aan Workstead."

Workstead was al enige tijd op zoek naar een uitzendbureau waarmee het bedrijf haar klantenbestand en landelijke dekking uit kon breiden. In de FlexGroup hebben ze dit gevonden. De organisatie heeft een gelijk business model en is actief in gelijke branches. De FlexGroup, bestaande uit circa 12 medewerkers, is gespecialiseerd in het uitzenden van voornamelijk Poolse arbeidsmigranten.

Nieuw werkgebied
In het westen van het land werken ruim 300 uitzendkrachten in de glastuinbouw, logistiek, schoonmaak, productie, vleeswarenindustrie en techniek. Naast werk biedt het bedrijf ook huisvesting en vervoer aan. “De overname biedt Workstead nieuwe kansen in de regio”, zegt Harm van Ledden. Na samenvoeging van de twee bedrijven zullen er zo’n 1500 uitzendkrachten in dienst zijn bij Workstead.

Door de overname krijgt de FlexGroup de mogelijkheid om te professionaliseren en te groeien. Harm van Ledden: “Samen kunnen we de positie van de vestiging in Alphen aan den Rijn verstevigen, door onze kennis en ervaring te delen.” Workstead verkrijgt hiermee in West-Nederland toegang tot een nieuw werkgebied.

Begin 2021 wijzigt de naam van FlexGroup officieel, en zal het bedrijf zelfstandig als vestiging opereren onder de vlag van Workstead.

Voor meer informatie: 
Workstead 
www.workstead.nl 
info@workstead.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven