Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alnatura opent tweede Super Natur Markt in Dresden

Donderdag 25 juni opende in de Saksische hoofdstad een nieuwe Alnatura Super Natur-winkel. In ongeveer 550 vierkante meter winkelruimte kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid volledig biologisch assortiment met meer dan 6.000 artikelen. De nieuwe winkel, die ook een café-bar en biologische snacks zal hebben, levert 16 banen op.

Biologisch uit Saksen 
Bij Alnatura komen veel verse producten zoals fruit, groenten en gebak uit de betreffende regio. Het ondersteunen van lokale leveranciers is erg belangrijk voor het Hessische biologische bedrijf. Korte transportroutes garanderen de versheid van de goederen en leveren ook een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. 

Verpakking
Alnatura was de eerste retailer in Duitsland die ruim een jaar geleden plastic zakken voor groenten en fruit volledig afschafte: "We willen een bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic bergen. De meeste soorten groenten en fruit kunnen zonder extra bescherming naar huis worden vervoerd", zegt Alnatura-verpakkingsexpert Isabell Kuhl. Daarom vraagt ​​Alnatura alle klanten om groenten en fruit zonder verpakking in de winkelwagen te leggen, hun eigen tassen mee te nemen of speciale herbruikbare groentetassen te gebruiken. 

Bron: Alnatura

Publicatiedatum: