Arla introduceert bio-melkpoeder op de Filipijnen

Arla Foods, één van 's werelds grootste boerencoöperaties en ook bekend als 's werelds grootste producent van biologische zuivelproducten, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Het bedrijf breidt zijn voetafdruk in Azië uit door zijn producten nu ook in de Filipijnen te verkopen. Hierdoor kunnen Filipijnse gezinnen onder andere genieten van de heerlijke en voedzame smaak van het biologische melkpoeder van Arla.

|Het biologische melkpoeder van Arla is een revolutie in de Filipijnen. We willen moeders het vertrouwen en de zekerheid geven dat wat ze hun kinderen geven echt goed, gezond en voedzaam is, in alle opzichten", zegt Jens Christian Nielsen, Senior General Manager bij Arla Food in de Filipijnen. 

"Biologische melk is één van de beste bronnen van natuurlijk eiwit voor de groei en ontwikkeling van een kind. Arla Organic is 100% Europees biologisch gecertificeerd en wordt alleen geproduceerd van koeien die volgens strenge Europese biologische landbouwmethoden zijn gefokt. Dit betekent dat de koeien kunnen rondlopen op weelderige groene weilanden, en worden gevoerd met biologisch voer dat vrij is van chemische meststoffen. Onze boereneigenaren gebruiken bovendien geen groeihormonen/kunstmestmethodes om de melkproductie te verhogen. We zorgen er altijd voor dat onze koeien goed gevoed, gezond en comfortabel zijn", voegt Nielsen toe.  

De biologische melk van Arla wordt geproduceerd volgens de strenge milieu- en dierenwelzijnsnormen van de Europese Unie. Daarbij is de CO2-uitstoot van Arla slechts ongeveer 50 procent van het wereldwijde gemiddelde per liter melk - een bewijs van al het harde werk dat de boereneigenaren in de loop der jaren hebben verricht voor duurzaamheid. 

"Gezondheidsproblemen als gevolg van de huidige wereldwijde pandemie hebben het bewustzijn van mensen over de kwaliteit van hun voedselbronnen vergroot. Deze nieuwe realiteit maakt dat meer en meer Filipino's op zoek gaan naar gezondere en biologische keuzes. Wij van Arla Foods spelen hier graag op in door onze producten hier te introduceren", aldus Nielsen. 

Het biologische melkpoeder van Arla is verkrijgbaar bij alle belangrijke retailers, waaronder All Day, Landmark, Metro Gaisano, Puregold, Robinson's, Rustan's, Shopwise, Savemore, SM Supermarkt, Shopwise, SM Hypermart en nog veel meer. De prijs van de melk begint bij 50 Filipijnse peso (€0,89) voor 1 literverpakking. Het melkpoeder is ook gemakkelijk online verkrijgbaar bij Lazada, Shopee, Metromart en Cloudmart.ph.

Bron: Manila Standard


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven