Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spar introduceert de 1-persoonswinkel

Een supermarkt voor jezelf

Op maandag 15 juni heeft SPAR de eerste 1-persoonswinkel van Nederland - en misschien wel ter wereld - geopend. Deze mobiele SPAR mini bestaat uit een omgebouwde zeecontainer die overal kan worden neergezet om consumenten op elk moment van de dag snel en gemakkelijk te voorzien van eten en drinken. Dankzij de zelfscan-kassa is de SPAR mini helemaal klaar voor de 1,5 meterssamenleving.Lokaal betrokken gemakswinkel
CEO John van der Ent verrichtte de feestelijke opening van deze mobiele 1-persoonswinkel: “Hiermee gaat SPAR opnieuw verder in lokale betrokkenheid, want met de SPAR mini kunnen we consumenten op onverwachte plekken en verrassende momenten een snel ontbijtje, lekkere lunch, gezond tussendoortje of makkelijke maaltijd bieden. Maar bijvoorbeeld ook een kant-en-klare box om te borrelen of barbecueën.”

Klaar voor de 1,5 meterssamenleving
Als mobiele 1-persoonswinkel speelt de SPAR mini volgens Van der Ent perfect in op het nieuwe normaal: “Er staat alleen een lokale SPAR ondernemer buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deur-beleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat snel, handig en coronaproof met de zelfscan-kassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de 1,5 meterssamenleving.”

SPAR mini on tour deze zomer
Komende zomer gaat Nederland massaal op vakantie en dagjes uit in eigen land. Van der Ent: “Naar verwachting leidt dit tot grote drukte, zeker omdat de horeca en supermarkten nog maar beperkt geopend zijn. Daarom gaan we met de SPAR mini on tour langs toeristische locaties waar voor veel dagjesmensen maar weinig faciliteiten zijn. Zo bewijzen we onze betrokkenheid en bieden we maximaal gemak met onze unieke 1-persoonswinkel.”

Bron: SPAR

Publicatiedatum: