IFOAM directeur Louise Luttikholt over 'de impact van de huidige coronacisis op de agrifoodsector'

de BioBorrel presenteert 'de BioCast'

In verband met de het Corona-virus gaat ook de geplande BioBorrel in juni helaas niet door. Deze is vooralsnog verzet naar dinsdag 22 september.

Dit heeft de organisatoren van de BioBorrel extra aanleiding gegeven tot het maken van een zogenaamde 'BioCast'. Hiervoor worden onder meer oud BioBorrel-sprekers uitgenodigd om hun licht op huidige thema's te laten schijnen.

In de eerste pilot gaat journalist Sander Heijne in gesprek met IFOAM directeur Louise Luttikholt, over 'de impact van de huidige coronacisis op de agrifoodsector'.

Beluister hier de BioCast.

Gast & Host

Louise Luttikholt, Executive director, IFOAM - Organics International
Sinds juli 2018 staat Louise Luttikholt aan het roer van de internationale biologische branche organisatie IFOAM. Ze is al meer dan 25 jaar actief in de biologische sector en na haar studie Biologie aan de Universiteit Utrecht was zij onder meer actief bij 'Helvetas', 'Fairtrade Internationaal' en 'Biologica'. Momenteel is zij in dagelijks contact met belangrijke agrarische spelers uit heel de wereld.

Louise Luttikholt tijdens haar BioBorrel-presentatie op 18 december 2019.

Journalist: Sander Heijne
Sander Heijne is onderzoeksjournalist en historicus. Hij werkte vijf jaar op de redactie economie van de Volkskrant en is momenteel ondernemer, schrijver en Correspondent Marktwerking bij de Correspondent. Onlangs heeft hij zijn boek 'Fantoomgroei' uitgebracht, waarin hij de huidige hang naar economische groei ter discussie stelt.

De BioBorrel (inclusief de BioCast en de BioPitch) is een initiatief voor iedereen die betrokken is bij de biologische sector. Van verwerker tot winkelier. Van agrariër tot geïnteresseerde leek. Met als doel netwerk versterking en ondersteuning van de transitie naar een duurzaam voedingssysteem.

Voor meer informatie: info@debioborrel.nl en www.debioborrel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.