Nieuwe locatie-online-leergang in juni

Ondanks het zomerwerk stellen veel ondernemers de vraag: is het nu de tijd om nog wat extra’s te doen? Moet ik nu doorpakken met een nieuwe activiteit? Al snel komen de andere vragen: wat mag ik, wat wil ik en hoe doen we dat precies?

Veel gemeenten willen innovatie stimuleren maar worstelen met wat en hoe. Andersom denken veel ondernemers vanuit eigen wensen. Hoe deze te verbinden? Hierin hebben Eline van de Veen van Zin in Buiten en Helmer Wieringa ervaring, niet alleen door individueel advies, maar ook via een leergang van 3 tot 5 bijeenkomsten.

Door corona bedachten zij een nieuwe opzet, de LOC-leergang: de Locatie-Online-Combinatie-Leergang. "Het nieuwe is de mix van online groepsbijeenkomsten vanuit een locatie van een van de deelnemers", legt Eline uit. "Die gastlocatie krijgt zo extra aandacht. De vragen van de deelnemers bepalen het programma, het is geen cursus. Extra voordeel van deze opzet is dat elke plek in Nederland op deze manier kan aanschuiven."

Praktisch
Opgeven kan vandaag nog. De leergangdagen vinden plaats op 15, 22 en 29 juni 2020. Tussendoor is er huiswerk en aan het einde een plan.

De kosten van de driedaagse leergang zijn 525 euro incl. BTW. De cateringskosten zijn max. 25 euro per dag en betaal je op de dag zelf aan de gastlocatie.

Als je wilt kun je de leergang verdiepen met persoonlijke begeleiding in de vorm van een online consult en 2 keer feedback op je huiswerk via de mail of inhoudelijke specialistisch advies voor 300 euro.

Voor meer informatie: evd.veen@telfort.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.