"We bakken friet, corona of niet"

Na een regen van annuleringen voor de Frietfiets kwam op zondagmiddag het besluit dat Dapp die avond, zondagavond 15 maart, dicht moest. Maar op 18 maart waren de deuren alweer open en ging het team van Dapp door met friet bakken.

Aanpassingen in de winkel
"We hebben een paar aanpassingen in de winkel gedaan om het werken op 1,5 meter afstand mogelijk te maken. Daarnaast is er Plexiglas geplaatst en helpen we onze klanten aan de deur. Het is altijd mogelijk een ‘veilig' frietje bij ons te komen afhalen. Friet eten in of bij de winkel is helaas niet meer toegestaan."

Samenwerking en plezier
Ook heeft Dapp Frietwinkel in Utrecht samen met de Kroketten Boutique een 'coronaproof' thuispakket opgezet. Dat pakket bevat kroketten en frieten om zelf af te bakken in de frituurpan of de airfryer.

Foto: Dapp

Frietfiets
"Wij schrokken natuurlijk van de enorme lijst aan annuleringen bij onze geliefde Frietfiets, maar ook hier gaan we door. Zo stonden we met onze Frietfiets bij Platform 12 bij Station Arnhem. En gelukkig ook bij diverse vaste klanten en relaties die hun medewerkers trakteerden met een 1,5 meter borrel met onze verse frieten." Ondertussen wordt er gewerkt aan een nieuwe Frietfiets, de 'frietwieler'. "Onze Terzja is hard bezig deze friet-bolderkar te bouwen waarmee we straks de evenementen voor rond de 30 tot 60 personen mee van Friet kunnen voorzien."

Nieuwe saus
Uit de cijfers blijkt dat Dapp steeds meer friet is gaan bezorgen in Utrecht, Leiden en Breda. Het bedrijf meldt ook nog een nieuwe 
seisoenssaus te hebben geïntroduceerd: Zeekraal mayonaise met curcuma. "De komende tijd komen we met meer mooie innovaties en gaan we ook meer duurzame producten toevoegen aan ons assortiment om zo deze crisis te overwinnen."

Bron: Dapp


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven