Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ADN stelt protocol op voor '1,5 meter samenleving'

Hoewel de maatregelen langzaam versoepelen, zullen winkels nog langere tijd te maken met de ‘1,5 meter samenleving’. Ondernemers moeten zich houden aan de richtlijnen, zoals die door de overheid zijn opgesteld om veilig winkelen mogelijk te maken, zowel voor de klant als voor de medewerkers.

Om groentespecialisten te helpen, heeft ADN een protocol opgesteld waarin alle ‘spelregels’ staan benoemd die veilig winkelen mogelijk maken. Het protocol is afgestemd met betrokken ministeries. Om open te mogen blijven en boetes te voorkomen, is het belangrijk dat je aan dit protocol voldoet.

Maatwerk per bedrijf
Natuurlijk zal binnen je eigen bedrijf bekeken moeten worden hoe je het beste invulling kunt geven aan dit protocol. Bespreek dit protocol ook vooral met jouw medewerkers en zorg ervoor dat je binnen (en buiten) je winkel ook duidelijk communiceert hoe jij invulling geeft aan de richtlijnen.

Klik hier om het protocol te downloaden.


In bovenstaande filmpje laten bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders de praktische toepassing van het protocol bij Beijers Groente en Fruit zien.

ADN biedt naast de trainingen nu ook in de avonduren online webinars aan voor ondernemers, onder andere over leidinggeven in coronatijd en timemanagement.

Voor meer informatie
AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T: 0318 - 440 222 (keuze 4)
E: [email protected]   
W: www.agfdetailhandel.nl      

 

Publicatiedatum: