Yoghurt Barn bereidt zich voor op heropening

"In deze tijd ontdek je het core assortiment"

1 juni, de datum waarop de horeca voorzichtig weer open mag, komt steeds dichterbij. Achter de schermen worden de nodige voorbereidingen getroffen, zo ook bij Yoghurt Barn. Daar zijn negen van de dertien vestigingen al enkele weekenden open voor bestellingen aan de deur, vertelt ceo Wouter Staal in een artikel van Out.of.Home Shops. Het assortiment werd beperkt, en daar zit een voordeel aan. "In deze tijd ontdek je het core assortiment. Zo hebben we met het huidige assortiment een goede stap gezet, maar krijgen van gasten ook vraag naar andere producten. Gebak en overnight oats zijn daar een voorbeeld van. Eigenlijk is dit gratis marktonderzoek." Straks mogen gasten op reservering weer naar binnen. "We moeten allemaal nog wennen aan de nieuwe situatie. Wij zijn er klaar voor, maar hopen dat er oog is voor extra steunmaatregelen die hard nodig zijn met 3 maanden geen omzet en de maanden erna op sterk beperkte basis." 

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Out.of.Home Shops


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven