Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John van Lieshout:

"Er ontstaat een tekort aan biologische vleesvarkens"

Tholen - Meer vraag naar biologisch vlees en minder aanbod van biologisch vleesvarkens. Dat zorgt ervoor dat John van Lieshout van Boerderij Slagerij van Lieshout zijn klanten vaker nee moet verkopen. "Dat is jammer. Daarom zijn we op zoek naar boeren die afspraken kunnen maken om varkens aan ons te leveren, het liefst op langere termijn. We merken dat door de coronacrisis meer mensen op zoek zijn naar biologisch vlees." 

Nieuwe vrachtwagen
Boerderij Slagerij van Lieshout is al bijna twintig jaar bezig met in- en verkoop van duurzaam vlees, waarvan de laatste acht jaren uitsluitend in biologisch varkensvlees. "Onze varkens komen bij gecertificeerde boerenbedrijven vandaan uit geheel Nederland en België", vertelt John van Lieshout. "Sinds dit jaar hebben we een vrachtwagen bij gekocht om onze dieren bij de boeren op te halen."

Boeren die geïnteresseerd zijn om te leveren aan Boerderij Slagerij van Lieshout kunnen contact opnemen met John van Lieshout, telefoonnummer 0497-641277.

Voor meer informatie: www.boerderijslagerij.nl