Pieter Pot introduceert Potje Support

Pieter Pot heeft een nieuw product; Potje Support. Dit Potje Support kan net als ieder ander potje op de website besteld worden. Het grote verschil: Het potje wordt niet bij jou bezorgd, maar bij iemand die het in deze tijd goed kan gebruiken. "Denk aan ouderen die moeilijk boodschappen kunnen doen, voedselbanken met een tekort aan levensmiddelen en de mensen in de zorg die wel een traktatie kunnen gebruiken."

Voor wie?
Het eerste Potje Support gaat naar de Voedselbank. Want ook de Voedselbank wordt flink getroffen door de coronacrisis. Daar komt bij dat steeds meer mensen deze hulp nodig hebben en de huidige klanten vaak nog afhankelijker zijn geworden van een goede voedselvoorziening. Dit Potje Support zal gaan naar de Rotterdamse Voedselbanken die op dit moment alle beetjes goed kunnen gebruiken.

Wat zit er in het potje?
De twee producten die Pieter Pot gaat supporten aan de Voedselbank zijn: Pasta en koekjes met donkere chocolade & zeezout. "De pasta als voedzame basisbehoefte en de koekjes als lekker luxe traktatie in deze moeilijke tijd. Pieter Pot zal hier vanzelfsprekend niets aan verdienen. De volledige winstmarge is van de potjes afgehaald, zodat alles direct naar het goede doel gaat."

Voor meer informatie: www.pieter-pot.nl/potje-support 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven