Chocolaterie De Truffel maakt eigen chocolade

"Trots dat ons assortiment zo divers is"

Chocolaterie De Truffel in Woerden en Alphen aan den Rijn maakt sinds kort ook zelf chocolade van biologische cacaobonen, waaronder suikervrije en vegan varianten. In een artikel van Bakkers in Bedrijf vertelt mede-eigenaar Jan Peter Reijngoudt hoe hij de zaak bijna een kwart eeuw geleden samen met zijn zus opzette. De naam De Truffel is oorspronkelijk gekozen omdat die zo nodig ook hartige producten zou kunnen dekken. “Voor het geval we niet genoeg zoete producten zouden verkopen. Maar daar is het nooit van gekomen en het zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.”

Klik hier om verder te lezen.

Indexfoto: Chocolaterie De Truffel

Voor meer informatie: www.detruffel.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven