Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Produce Summit 2020 geannuleerd

Vanwege de Covid-19-crisis wordt de Organic Produce Summit 2020 geannuleerd. Het evenement zou op 8 en 9 juli plaatsvinden in Monterey, Californië.  

"Op basis van de gezondheidsadviezen met betrekking tot grote bijeenkomsten hebben wij besloten om de vakbeurs dit jaar niet door te laten gaan om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de aanwezigen te kunnen waarborgen," aldus Susan Canales, voorzitter van OPS. "We kijken nu al uit naar de Organic Produce Summit 2021 die op 14 en 15 juli in Monterey gehouden zal worden."

Rechts: Susan Canales.

Tijdens deze vijfde editie van de jaarlijkse vakbeurs OPS zouden 152 Noord-Amerikaanse biologische telers, verladers en verwerkers hun producten en diensten presenteren aan meer dan 250 retailers en afnemers. Exposanten, sponsoren en bezoekers hebben de mogelijkheid om hun deelname door te zetten naar 2021 of kunnen hun geld terug krijgen. 

"Uiteraard zijn we erg teleurgesteld dat OPS 2020 niet door kan gaan. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat dit het juiste besluit is," aldus Canales. "Onze gedachten gaan uit naar degenen die getroffen worden door deze pandemie. We zijn enorm trots op de manier waarop onze sector omgaat met deze ongekende situatie en kijken er naar uit om volgend jaar weer bijeen te komen."

 

Voor meer informatie:
Matt Seeley
Organic Produce Network
Tel: +1 (831) 884-5092
Email: [email protected]
www.organicproducesummit.com

Publicatiedatum: