Biologische lunches en diners voor hardwerkend zorgpersoneel

Hoewel de deuren van Bistro de Stadshoeve dicht moesten door de sluiting van de horeca, ligt het werk er niet stil. Eigenaar Gerben vond dat het zorgpersoneel in Zwolle een bedankje verdiende voor hun harde werk en daarom verwent hij hen met biologische lunches en diners. In de Swollenaer vertelt hij hoe hij dat aanpakt. "Bij iedere twintig bestellingen via onze nieuwe webshop doneren wij namelijk één lunch of diner aan een zorgheld. De wijk mag meebeslissen welke zorgheld het verdient via onze sociale media kanalen."

Klik hier om verder te lezen.

Indexfoto: Bistro de Stadshoeve


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven