Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: bio-energiedrankjes van Nova Organic Energy

"We besloten helemaal vanaf nul te beginnen"

Nova Organic Energy uit Knokke-Heist (België) heeft drie biologische energiedrankjes ontwikkeld en geïntroduceerd. Het gaat om de varianten Sinaasappel, vlierbloesem & limoen - Granaatappel, blauwe bes & gember - Passievrucht, mango & munt. "In tegenstelling tot de meeste andere merken, kozen we tijdens de ontwikkeling om de lange - en vaak moeilijke - weg te nemen door geen kleine verbeteringen aan te brengen aan reeds bestaande recepten. We besloten om helemaal vanaf nul te beginnen met een blanco blad papier in een gewaagde poging om de energiedrank écht opnieuw uit te vinden", vertelt mede-oprichter Kevin Crombez.

Hij vervolgt: "Het unieke energetische receptuur, gebaseerd op adaptogene kruiden, bezorgt je duurzame energie en hoge vitaliteit en creëert tegelijkertijd een harmonieuze balans tussen lichaam, geest en zenuwstelsel. Onze 3 drankjes smaken heerlijk en fris zonder enig plakkerig mondgevoel, zijn gecertificeerd biologisch en veganistisch, zijn laag in calorieën én hebben een lage glycemische index."

Van links naar rechts: Sinaasappel, vlierbloesem & limoen - Granaatappel, blauwe bes & gember - Passievrucht, mango & munt.

Met oog op de bescherming van het milieu heeft Nova Organic Energy gekozen voor blikjes die gemaakt zijn van gerecycleerd aluminium. "En om uw gezondheid te beschermen, zijn onze blikjes BPA-vrij."

Voor meer informatie:

Kevin Crombez
Nova Organic Energy BV
Kragendijk 251
8300 Knokke-Heist
kc@novaorganicenergy.com 
www.novaorganicenergy.com 

Publicatiedatum: