Natuurvoedingsleer als uitgangspunt bij Wilde Wortels

Wilde Wortels verzorgt biologische catering in Utrecht. Voor allerlei gelegenheden, zoals (dagelijkse) lunches, diners, evenementen en trainingsdagen. Wilde Wortels gebruikt hiervoor uitsluitend seizoensgebonden en biologische(-dynamische) producten van boeren uit de regio. De maaltijden zijn gebaseerd op de principes van natuurvoeding. Vers, puur, eerlijk en biologisch.
Bij de nieuwe Puur! hotspot zijn nu ook afhaalmaaltijden verkrijgbaar.

Fotografie: Wilde Wortels.

Eigenaresse Simone van den Eijnde heeft vorig jaar haar opleiding tot natuurvoedingsadviseur afgerond. Wilde Wortels werkt dan ook vanuit de natuurvoedingsleer in de catering. Natuurvoeding gaat over het jezelf volwaardig voeden, waarbij je uitsluitend gebruik maakt van producten die met respect voor mens, dier en milieu tot stand zijn gekomen. Hierbij worden vier principes gehanteerd: vers, puur, eerlijk en biologisch. Simone wil haar kennis ook gaan delen door workshops en masterclasses te organiseren.

Simone, Edgar en Erik zijn ook de eigenaren van Puur! restaurants De Keuken van Gastmaal (Biltstraat) en wijnbar Gastmaal Café (Griftstraat). 

Klik hier voor meer informatie over Wilde Wortels.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven