Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weekendactiviteit: Tuinbouwbordspel KoosCorona gratis te downloaden

Tholen - Waar er normaal flink wat mensen naar het weekend uitkijken, kunnen we ons voorstellen dat weekenddagen op het moment misschien af en toe wat lang zijn - zeker met kinderen in huis. Toch is het van groot belang om niet op pad te gaan en zoveel mogelijk uitstapjes te vermijden. Dat dacht ook Richard Bruinen van Telako. Met een flinke dosis creativiteit en om ouders te helpen met een paar uur vermaak in het weekend, presenteren zij KoosCorona. Gratis te downloaden, in te kleuren door de kinderen en daarna te spelen. 

Tegen de muren stuiteren
Normaal zijn ze bij Telako vooral bezig met elektrotrekkers en techniek en logistieke oplossingen. Deze week stond er iets heel anders op de agenda. De afgelopen week heeft Richard Bruinen met een illustrator een bordspel in elkaar gezet. "Ik merk overal dat de kids tegen de muren aan stuiteren dus een beetje afleiding kan geen kwaad", vertelt hij. "Het is gebaseerd op ganzenbord met paar elementen uit andere spellen." Zo komen ook zaken aan bod waar kinderen nu mee te maken hebben: mensen die ze even niet zien of klusjes in huis die nu misschien vaker gedaan moeten worden. Spelenderwijs gaan ze aan de slag met de nieuwe situatie.

Aan de slag!
Veel is er voor KoosCorona niet voor nodig: een dobbelsteen en voor elke speler een pion of iets wat als zodanig kan functioneren. Het bord kan op 4 A4-tjes worden uitgeprint. Het bordspel is zwart-wit, zodat kinderen het kunnen uitprinten. Op het bordspel diverse Westlandse en tuinbouwelementen: Bloemen en planten, groenten en fruit. "En vooral ook leuke plaatjes voor de kinderen." 

Het spel is vanaf nu hier te downloaden. 


Voor meer informatie:
Telako Groep
Richard Bruinen
T: 0174-633030
F: 0174-629361
E: [email protected]
www.telako.nl