Tot 1000 bestellingen per week

E-commerce van Almaverde bio loopt als een trein

Met de noodtoestand van het coronavirus is de vraag op de website www.fruttaweb.com, die door het bedrijf Canova is gelanceerd voor de online verkoop van Italiaans biologisch fruit, explosief gestegen. Op dit e-platform verkoopt Canova producten van hun merk Amalverde bio.

"We gingen van 600 naar 800 en zelfs 1000 bestellingen per week en de vraag neemt nog steeds toe. We kunnen leveringen garanderen in 3 tot 4 dagen, wat goed is gezien de veel hogere vraag", zegt Canova directeur Ernesto Fornari.

Om de leveringen zonder vertraging en in overeenstemming met de vraag af te ronden, bestrijkt de dienst momenteel heel Italië, met uitzondering van Sardinië, Sicilië, Molise, Calabrië en Basilicata. "De leveringen in de rest van Italië gaan zonder problemen."

Fornari benadrukt dat de bestellingen gaan van 6 tot 20 kg per stuk, met een gemiddelde van ongeveer 12 kg. "Klanten kunnen kiezen wat ze willen of een van onze dozen selecteren. De Vitamine C box met kiwi's, sinaasappelen en citroenen is het meest in trek."

Ernesto Fornari op een archieffoto

"Biologische producten zijn populair en worden nu nog meer afgenomen dankzij de bezorgservice. De levertijden zijn kort gezien de algehele noodsituatie en daarom maakt de consument steeds meer gebruik van onze service."

Voor meer informatie:
Ernesto Fornari
Canova srl
Via Emilia Levante, 2750
47020 Longiano (FC)
Verkoopkantoor - binnenlandse markt
+39 0547 53019
Verkoopkantoor - export
+39 0547 57541
commerciale.canova@apofruit.it
www.canovaprodottibiologici.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven