Pallets vol houdbare bio-producten voor Barneveldse Voedselbank

Voedselbanken in ons land hebben het tijdens de coronacrisis zwaarder dan normaal. Aan de ene kant door uitvallende vrijwilligers en snelle stijging van het aantal klanten. Aan de andere kant door een tekort aan donaties van supermarkten en het sluiten van de horeca.

"Gelukkig kunnen wij dankzij de hulp van velen onze dagelijkse activiteiten voortzetten", aldus Wim van de Voedselbank in Barneveld. "De 100 gezinnen die hier dagelijks hun pakket komen halen, maken wij nu vooral blij met houdbare producten. Vers blijft helaas schaars."

Om de Voedselbank in Barneveld en omstreken extra te ondersteunen, doneerde DO-IT afgelopen woensdag 1 april met haar merken la BIO IDEA en Amaizin vier pallets vol met houdbare producten, zoals pasta en bonen. "Want oog voor voedsel en hart voor mensen staat ook bij DO-IT hoog in het vaandel. Zo let DO-IT niet alleen op haar medewerkers, leveranciers en klanten, maar ook op mensen die het extra moeilijk hebben in deze tijd", vertelt Patricia van Heffen namens DO-IT.

Klik hier voor meer informatie over het steunen van de Voedselbank. 

#staysaveengeef 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven