Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FFHI en FFP verplaatst naar november

De organisatie van Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) en Free From Packaging (FFP) heeft vandaag bevestigd dat de evenementen, gepland voor 24 en 25 juni in de RAI Amsterdam, worden verplaatst naar 24 en 25 november 2020, naar aanleiding van de wereldwijde, toenemende crisis rondom het Coronavirus, COVID-19.

Over de beslissing vertelt directeur Ronald Holman: “De gezondheid en veiligheid van onze groeiende Free From community is onze voornaamste prioriteit. Hoe moeilijk en vervelend de keuze om uit te stellen, wij geloven dat het op het moment de juiste keuze is voor alle
betrokkenen, voor exposanten en bezoekers als wel de organisatie, sponsoren en partners. We hebben alle behoeftes en wensen van onze bredere community om een goed evenement weg te zetten, meegenomen in het maken van deze moeilijke beslissing.”

“We begrijpen dat Free From Functional & Health Ingredients een belangrijk evenement is in de Free From community en we willen dan ook iedereen bedanken voor het begrip en de steun die ons wordt getoond in deze periode. We kijken er naar uit om iedereen te
verwelkomen in de RAI Amsterdam aankomende november en dat we samen weer een mooi evenement voor onze exposanten en bezoekers kunnen creëren.”

De expo is parallel aan Free From Packaging, een expo gericht op de food, pharma, cosmetica en luxeproducten markten. Dit evenement is gefocust op duurzame en ‘better plastic’ verpakkingen en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Samen bieden zij een compleet B2B evenement rondom Free From.

FFFHI en FFP keren dit jaar terug naar Amsterdam in november om de laatste innovaties en ontwikkelingen in de F&B sector te tonen. Vijf verschillende categorieën vallen hierin op, namelijk Free From, Vegan, Natural/Organic, Functional en Ingrediënten.

Als toevoeging op het producten en ingrediënten aanbod waar exposanten de laatste plantbased en Free From innovaties laten zien, bieden de vier conference programma’s de bezoekers inspirerende en interessante inzichten, trends, marktanalyses en best practices
van professionals, specialisten en bedrijven wereldwijd.

Voor meer updates en informatie: www.freefromfoodexpo.com 

Publicatiedatum: