Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel biedt mensen met vitale beroepen een helpende hand

Zorgpersoneel vangt niet meer achter het net

Tholen - We kennen de beelden uit de media. Zorgpersoneel dat na een lange dag werken in de supermarkt lege schappen aantreft. Die mensen, maar ook bijvoorbeeld horecapersoneel dat overdag bezig is met het klaarmaken en bezorgen van maaltijden, wil BD Totaal een helpende hand bieden.

De groothandel levert onder meer aan zorginstellingen. "Nu willen we het personeel van deze instellingen de gelegenheid bieden om hun boodschappen bij ons te bestellen. We rijden er tenslotte toch naar toe met onze producten", licht Marijke Stipdonk toe. "Als we onze krachten bundelen, dan helpen we elkaar door deze moeilijke tijd heen."

Wie gebruik van wil maken van deze service heeft ruime keuze. Het assortiment telt ruim 6.000 producten. Van verse groenten en fruit, zuivel, vlees en vis, tot DKW en drogisterijartikelen waaronder -jawel- toiletpapier. In grote en kleine aantallen kunnen deze producten besteld worden.

Het personeel krijgt een een eigen klantnummer en een eigen factuur, hun werkgevers hoeven niet voor hen voor te schieten. "Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen via 030- 2871445. Maandag ontvangen zij dan een mail met alle details."

Voor meer informatie: 
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
[email protected] 
www.bd-totaal.nl