Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bionext wil weten waar ze tegenaan lopen tijdens coronacrisis

Coronameldpunt voor biologische ondernemers

Steeds meer ondernemers beginnen de gevolgen te voelen van het coronacrisis die de wereld in zijn greep houdt. Zo ook voor de boeren, telers, producenten, verwerkers, handel en winkeliers in de biologische branche. Het zijn onzekere tijden, waarvan niemand weet hoe lang dit nog gaat duren.

Ondanks het uitgebreide pakket aan overheidsmaatregelen die dinsdag werden gepresenteerd, blijven ondernemers met veel onbeantwoorde vragen zitten. Bionext wil hierin voor ondernemers in de biologische branche graag een helpende hand bieden. Met een speciaal meldpunt voor biologische ondernemers is Bionext op zoek naar alle vragen die specifiek binnen de biologische branche rondom de coronacrisis leven. Waar loop je als biologische ondernemer nu tegenaan, welke problemen zie je in de nabije toekomst op je afkomen, waar zou je graag mee geholpen worden? Bionext verzamelt alle prangende vragen die bij ondernemers leven en wil actief aan de slag om deze vragen te bundelen en te beantwoorden.

Bionext-directeur Michaƫl Wilde: "Wij vinden het van groot belang om al onze leden zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke periode. Met een speciaal meldpunt voor ondernemers krijgen wij inzicht in de belangrijkste vragen en zorgen die er binnen onze verenigingen zijn. In onze communicatie en lobby kunnen wij hier dan zo goed mogelijk op inspelen. Denk aan vragen en antwoorden op onze site en via onze nieuwsbrieven. Door te weten wat er leeft, kunnen wij actief een helpende hand bieden."

Het Corona meldpunt voor biologische ondernemers kun je bereiken via: [email protected]. Via een speciale nieuwsbrief en regelmatige updates zal Bionext de leden van de verenigingen op de hoogte houden.

Voor meer informatie: [email protected] en www.bionext.nl 

Publicatiedatum: