Event Bio Winkel Awards 2020 op 31 maart uitgesteld vanwege Coronavirus

Op dinsdag 31 maart zouden de winnaars van de Bio Winkel Awards bekend worden gemaakt tijdens een event. In goed overleg met alle betrokkenen van de Bio Winkel Awards heeft de promotiecommissie van de Biowinkelvereniging helaas moeten besluiten om het event op 31 maart niet door te laten gaan en door te schuiven tot een later moment.

"Erg jammer voor alle winkeliers van de biologische speciaalzaken die de afgelopen weken hier heel hard aan gewerkt hebben om iedereen te laten zien wat deze branche te bieden heeft. En niet te vergeten het enthousiasme van de sponsoren die bijgedragen hebben aan deze verkiezing. De winnaars zullen op een later tijdstip in het jaar bekend worden gemaakt waar we alsnog een mooi event voor hen gaan organiseren", aldus Yvonne Servaas.

Meer informatie over de Awards op www.biowinkelawards.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Joyce van den Bos (06 20062485) of Yvonne Servaas (06 13710621).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.