"We zijn een echt lokaal bedrijf geworden"

Franse bio-winkel verhuist dichter naar centrum van de stad

In het Franse Granville is de La Vie Claire-winkel, een winkel voor biologische producten, onlangs verhuisd. De winkel bevond zich aan de ZAC du Prétôt, maar is voortaan te vinden aan de avenue des Matignon. Vrijdag 3 januari, twee maanden na sluiting van het oude pand aan de ZAC du Prétôt, opende biologische winkel La Vie Claire de deuren van het nieuwe pand aan de avenue des Matignon, in Granville.

"We wilden al een tijdje naar een pand verhuizen dat zich dichter bij het centrum van Granville bevond", zegt Nicolas Lemière, met Charlotte Royer co-manager van de nieuwe winkel. Charlotte voegt toe: "Vóór de officiële opening van onze winkel zagen we al veel bewoners uit de omliggende wijken – die voorheen eigenlijk nooit naar onze winkel kwamen – onze winkel steeds vaker bezoeken. We zijn een echt lokaal bedrijf geworden."

Het pand, met een oppervlakte van 250 m2, bevindt zich op de grens van de wijken Calvaire, Prairies/Mesnil en Saint Nicolas, in de buurt van andere voedingsmiddelenwinkels en een drukke wekelijkse markt. In deze winkel worden niet alleen meer dan 3500 reguliere producten, 180 bulkproducten en allerlei verse biologische producten uit lokale sectoren aangeboden, maar ook brood dat ter plekke wordt gebakken.

Bron: La Manche Libre


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven