"Veel waardering voor de uitstraling van het product"

Nieuw: Bio-vanillekoekjes in pot

Tholen - Hoppe Professional introduceert op de Horecava een nieuw bio-product, namelijk: Lekker Bio koekjes in een pot. Elke pot bevat zo'n 130 biologische vanillekoekjes. "We hebben dit product ontwikkeld omdat we een antwoord willen hebben op de vraag naar een bio-variant waarbij de koekjes niet allemaal afzonderlijk van een verpakking voorzien zijn. De unieke, stoere en ambachtelijke uitstraling van de Bakkers Trots-potten vallen in de smaak bij onze klanten en de gasten. De potten zijn direct presenteerbaar op de bar en/of balie", vertelt Marleen Schulz.

Ze geeft aan dat de reacties op de introductie erg positief zijn. "Men vindt het een gave pot, er is veel waardering voor de uitstraling van het product. En de bio stans op het koekje wordt ook goed gezien en ontvangen. En niet geheel onbelangrijk: de proevers vinden de volle vanillesmaak erg lekker. Er is al veel interesse getoond door de inkopers en groothandels die onze stand bezocht hebben."

Hoppe is gespecialiseerd in koekproducten voor de horecaondernemer. Het is niet het eerste bio-product van de koekjesproducent. In 2018 introduceerde Hoppe namelijk al een Lekker Bio koekjesmix (150 stuks in een doos). Het gaat om een mix van de varianten hazelnoot, vanille, specerijen en kaneel.

Hoppe Professional staat vandaag nog tot 18:00 uur op de Horecava (stand 12.116).

Voor meer informatie:

Marleen Schulz
Hoppe Professional
Maidstone 16,
5026 SK Tilburg
013 5308650
06 38397904
Marleen.schulz@hoppe.nl  
www.hoppe.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven