Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgman gaat met HYGENIQ voor ecologische reiniging

De reinigingsmiddelen van HYGENIQ, producent en leverancier van ecologische, circulaire en krachtige reinigingsmiddelen, zijn binnenkort verkrijgbaar bij Burgman. 

Burgman is importeur en groothandel in professionele hygiëne- en reinigingssystemen. Van een toiletdispenser tot een doseersysteem, van een sanitair reiniger tot vaatwasmiddel en van stoffer en blik tot een professionele veegmachine. Tot in de voorraadkast gebracht, een échte totaalleverancier. Betrokkenheid met de klant vindt Burgman heel belangrijk. Service staat daarom hoog in het vaandel en advies en demonstraties ter plaatse behoren tot de  standaard activiteiten. Een duurzame leefomgeving is iets waar Burgman graag een steentje aan bijdraagt. De visie luidt dan ook als volgt: “Burgman streeft naar een gezonde, hygiënische en duurzame leefomgeving voor zo veel mogelijk mensen”.

Met de reinigingsmiddelen van HYGENIQ wordt er ook een steentje bijgedragen aan een betere wereld voor de huidige en komende generaties. "Door de manier te veranderen waarmee we schoonmaken kunnen we de toekomst van onze aarde veranderen. We willen een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. We doen dit door 100% veilige, 100% effectieve en 100% ecologisch afbreekbare schoonmaakoplossingen te ontwikkelen. We leven met z’n allen op deze planeet. We zijn samen verantwoordelijk voor de aarde, de natuur en de wereld waarin onze kinderen en toekomstige generaties opgroeien. Deze moeten we zo schoon mogelijk houden – voor hen en onszelf."

Burgman merkte dat naast de traditionele (chemische) schoonmaakmiddelen steeds meer vraag kwam naar “schone” en groene schoonmaakmiddelen die voldoen aan diverse certificeringen. HYGENIQ is al een aantal jaar succesvol op de B2B markt.
Doordat Burgman de samenwerking met HYGENIQ aangaat bieden zij nu Green Key en Cradle to Cradle Gold gecertificeerde producten aan hun klanten aan.

Deze duurzame relatie tussen beide partijen is gebaseerd op maatwerk en specialistisch advies. Een goede basis voor een duurzame toekomst.

Publicatiedatum: