Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
UniPharma blijft eigen koers varen

"We groeien nog altijd goed in biologisch"

Tholen - "Een groter compliment kun je niet krijgen", Jacco van Liere, general manager van UniPharma, doelt hier op de opmerkingen van klanten nadat gecommuniceerd werd over de afronding van de bouwwerkzaamheden. "We kregen opmerkingen als: 'van harte gefeliciteerd, maar we hebben er in de winkel helemaal niets van gemerkt'. Dat is natuurlijk geweldig", aldus Jacco.

De groothandel, retail-organisatie en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten heeft de uitbreiding van het hoofdkantoor en het distributiecentrum in Middelburg onlangs afgerond. Jacco vertelt dat de verbouwing grotendeels volgens plan verlopen is. "We wilden dat de klanten van de groothandel er niks van zouden merken. Dat is gelukt, omdat we het oude systeem ook gewoon draaiende hebben gehouden. Zo kon er van alles misgaan, maar hebben onze klanten dit niet gemerkt."

Bij UniPharma zijn in totaal bijna 43.000 verschillende producten te verkrijgen. Bijna 2.000 van die producten zijn glutenvrij. En eind november stond de teller qua bio-artikelen op 4.578. "Een aanzienlijk aandeel dus. We groeien nog altijd goed in biologisch. En we focussen steeds meer op suikervrije producten. In glutenvrij weten we onze positie te behouden. Wel is de vraag naar glutenvrij en lactosevrij de laatste jaren veel meer naar de supermarkten verschoven. Daarom proberen wij ons met onder andere een groter suikervrij en koolhydraatarm aanbod te onderscheiden. Er is ook meer ruimte voor natuurlijke en bio-cosmetica in ons assortiment."

Jacco benadrukt dat UniPharma ook in het vernieuwde pand 'haar ding blijft doen'. "We blijven eigengereid Zeeuws onze eigen koers varen. Voorop staat dat we de continuïteit van ons bedrijf willen bewaken. We zijn nog de enige zelfstandige in de branche. Ik vind het heel belangrijk dat UniPharma ook in de toekomst een familiebedrijf blijft."

Biojournaal publiceerde onlangs al dit artikel over de uitbreiding van UniPharma, waarin Jacco onder andere meer vertelt over de nieuwe verpakkingslijn.

Voor meer informatie:

Jacco van Liere
UniPharma
Heerlijkheidsweg 20
4332 SN Middelburg
0118 434418
j.a.vanliere@unipharma.nl  
www.unipharma.nl