Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hiermee maken we van de nood een deugd"

Biologische pop-up store in Bergen opent vrijdag 13 december

Op vrijdag 13 december opent biologische foodcoop Odin een pop-up store aan de Jan Oldenburglaan 11, in Bergen, Noord-Holland. "Met onze Odin pop-up store maken we van de nood een deugd", zegt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. "We hebben al jaren een biologische Odin winkel aan de Dorpsstraat 7. Die loopt erg goed en begint qua grootte van de winkel en het magazijn te knellen. Daarom waren we al een tijdje op zoek naar een iets groter en handiger pand elders in het centrum. We waren dan ook blij toen we het pand aan de Jan Oldenburglaan konden huren. Vanwege recente ontwikkelingen in het gemeentelijke beleid kunnen we daar tot nader order echter niet naar toe verhuizen. Onze huidige winkel blijft daarom gewoon open. Tot we weten hoe het verder gaat, openen we in het nieuwe pand voorlopig een pop-up store. Vanwege de pech doen we dat, heel toepasselijk, op vrijdag de 13e. Maar het doel is er iets heel positiefs van te maken! Zonde om zo'n mooi pand leeg te laten staan."

De huidige Odin winkel aan de Dorpsstraat 7 in Bergen.  

Verkoop en activiteiten pop-up store
De pop-up store zal voor de feestdagen gevuld zijn met lekkere biologische producten als wijn, speciaalbier, koffie en thee, maar ook met inspirerende boeken, bijzondere kaarten, pure bijenwaskaarsen van Dipam en nog veel meer leuks en lekkers. Er is ook een koffietafel waar iedereen welkom is om even aan te schuiven.

Locatie pop-up store Odin Bergen, hier nog met Esprit-winkel er in.

Verder komen er onder andere proeverijen van bijzondere biologische en biodynamische producten van het Egyptische project SEKEM, krachtkoeken van Biobite, Boot koffie en bieren van de Egmondse brouwerij Sancti Adalberti. In januari organiseert Odin in de pop-up daarnaast ook een aantal lezingen rondom thema's als gezondheid en biodynamische landbouw. Meer informatie over activiteiten in de pop-up store is te vinden op Odin.nl.

Feestelijke opening
Op vrijdag 13 december om 15:00 uur is er een feestelijke pop-up borrel met Odin-oprichter Koos Bakker en Odin-directeur Merle Koomans van den Dries. Klanten en andere geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom.

Openingstijden pop-up
Vanaf vrijdag 13 december is de pop-up store dit jaar open op alle dagen van 10:00–17:00 uur, behalve op zon- en feestdagen. In 2020 is de pop-up open van woensdag tot en met zaterdag van 10:00–17:00 uur.

Publicatiedatum: