Touwtje trekken bij Goed Volk

Goed Volk heeft zich sinds kort gevestigd in de wijk Bottendaal in Nijmegen. Eigenaren Klaas Clemens en Marly de Blank kregen afgelopen maandag de sleutels. Het eetcafé is vijf dagen per week open voor zowel diner als borrel. Bezoekers kunnen er in een ongedwongen sfeer dineren en drinken, borrelen en bijpraten, proosten en vieren.

Klaas Clemens: "Om alvast kennis te maken met de buurt, hebben we zo'n 1500 ansichtkaarten bij buurtbewoners in de brievenbus gestopt. Daarop staat: ‘Je krijgt nieuwe buren, geen zorgen het is Goed Volk'." 

De menukaart wisselt iedere maand. Alle producten zijn huisgemaakt en er staan ook veel vegetarisch gerechten op de kaart. Lokale producten en biologisch vlees van De Groene Weg vormen de basis.

De uitgebreide borrelkaart bestaat uit zo’n 40 verschillende bieren, een ruim assortiment aan wijnen, cocktails en alcoholvrije drankjes. Bezoekers, die het moeilijk vinden om een keuze te maken uit de uitgebreide bierkaart, kunnen met een touwtrek-systeem het lot laten bepalen welk biertje het wordt.

Voor meer informatie: www.goedvolknijmegen.nl

Bron: in de buurt Nijmegen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven