Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Nederlanders en Belgen op Nordic Organic Food Fair 2019

Tholen – De Nordic Organic Food Fair werd ook dit jaar weer georganiseerd in het Zweedse Malmö (13-14 november). Er waren onder de standhouders veel verschillende nationaliteiten. Op de beursvloer kon men diverse landenpaviljoenen terugvinden: Spanje, Oostenrijk, Portugal en Korea. Nederlanders en Belgen waren ook verspreid aanwezig op de beurs. Met verschillende producten proberen zij ook de Scandinavische markt te betreden of het aandeel te vergroten.

Biojournaal maakte een fotoreportage van de Nederlandse en Belgische exposanten. Klik hier om die te bekijken.

IDorganics, de combinatiestand van PaperWise, Bio4Pack en Bio4Life, DO-IT en Tradin Organic Agriculture.

De beurs duurde twee dagen en beide dagen lieten dezelfde trend zien. In de ochtend waren er de meeste bezoekers en in de middag was het aanzienlijk rustiger. De beurs bestond uit twee verschillende onderdelen: Eco Life Scandinavia en Nordic Organic Food Fair. Een aantal van de standhouders heeft een duidelijke overlap in het thema van beide beurzen. In totaal stonden er 500 standhouders en er zijn 5000 bezoekers op de beurs afgekomen.

Royal Green, Nutto Frutto, Nutland en Marcel's Green Soap. 

Op de beursvloer was voldoende ruimte om innovaties van biologische en/of duurzame producten aan het publiek te tonen. In de innovation zone waren er verschillende producten te bezichtigen die door bedrijven waren ingestuurd. Op deze producten werden door de bezoekers gestemd voor verschillende prijzen.

De volgende Nordic Organic Food Fair is op 11-12 november 2020.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.nordicorganicexpo.com