Frank Toering van Restaurant Stroom Lent

"Ons vlees komt van biologische slager de Groene Weg"

Tijdens een rondje fietsen spotte Frank Toering een vervallen waterzuiveringsfabriek in Lent. Twee jaar later opende hij er Restaurant Stroom Lent. Vandaar dus ook de naam: de oude fabriek zorgde vroeger voor drinkwater in de omgeving.

Stroom Lent opent ’s ochtends om 9:00 uur en sluit ’s avonds na het diner: “Je kunt hier de hele dag terecht, voor koffie, lunch, borrel en diner. Op onze dinerkaart vind je tussengerechten die je met elkaar kunt delen. We werken veel met lokale leveranciers. Ons vlees komt van biologische slager de Groene Weg, ons brood komt van Brood op de Plank, onze zalm van De Doornik en onze biologische sapjes van 900 meter hier verderop. Wat we lokaal kunnen doen, doen we.”

Klik hier om verder te lezen

Bron: in de buurt Nijmegen


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven