"Het ging al goed maar het bedrijf is nu ineens booming"

Pure Jute met Koning en Koningin mee op handelsmissie naar India

Dat een handelsmissie echt niet alleen voor de grote jongens is, bewijst ook Desiree Rasenberg, oprichter van Pure Jute uit Cromvoirt (Provincie Noord-Brabant) dat duurzame tassen van jute maakt. Zij is dit jaar samen met haar dochter Maartje Prinsen mee met de handelsmissie naar India (13-18 oktober 2019).

Desiree: "Het ging al goed, maar het bedrijf is nu ineens booming. Dat komt toch door de aanwezigheid van de koning en de aandacht die je daardoor krijgt", zegt ze. "Mensen luisteren ineens echt naar je." Samen met haar vier dochters runt ze het bedrijf.

Deze missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport, Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Marjolijn Sonnema, directeur-generaal Agro van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en watergezant Henk Ovink.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink is de zakelijk missieleider. Zij is bestuurslid van VNO-NCW en voorzitter van FME-CWM. Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan India. De Koning en de Koningin nemen deel aan diverse programmaonderdelen van deze missie.

Lees verder en bekijk het fragment van RTL Nieuws

Voor meer informatie: www.purejute.com 

Bron: Linkedin en RTL Nieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven