Eric van Veluwen: "Op zaterdag serveren we een menu van de chef"

Antropia (her)opent het restaurant op Landgoed Kraaybeekerhof

Antropia (her)opent het restaurant op Landgoed Kraaybeekerhof, waarbij vanzelfsprekend de biodynamische groente van het landgoed een centrale rol inneemt. Vanaf 12 oktober is het restaurant geopend, tot in ieder geval 1 januari 2020.

Bio-kok Eric van Veluwen van Antropia: "We gaan door de week open voor koffie, thee, lunch en een aangeklede borrel. Op zaterdag serveren we een menu van de chef; waarbij vanzelfsprekend de biodynamische groenten van het landgoed een centrale rol innemen."

Antropia is een groot congrescentrum op Landgoed De Reehorst in Driebergen. Kenmerkend voor Antropia is het voortdurende streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daar hoort ook duurzaam ondernemen bij. Op hun website lees je hier meer over: antropia.nl.

De openingstijden van het pop-up restaurant zijn woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag is het restaurant ook 's avonds geopend en serveert Antropia een ‘Menu van de Chef’, waarbij de biodynamische groente van het landgoed een centrale rol inneemt.

Bron: Kraaybeekerhof en Nieuwsblad De Kaap.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven