Nieuwe community van Bionext is live

Eind augustus is de nieuwe community van Bionext - www.bionext.nl - live gegaan. De Bionext Community is dé plek waar geïnteresseerden online informatie kunnen vinden over onder andere nieuwe ontwikkelingen in de biologische wetgeving, kennis- en onderzoeksprojecten in de landbouw, internationale handelsbeurzen, consumentencampagnes en andere activiteiten van Bionext.

Voor leden van Biohuis, BioNederland en de Biowinkelvereniging is er exclusieve informatie op de Community te vinden die we alleen achter een inlog aanbieden. Zoals praktische toelichting op nieuwe wet- en regelgeving en specifieke sectorinformatie vanuit de keten- en themagroepen.

Op de vernieuwde Biobank kunnen leden van Biohuis en BioNederland nu zelf advertenties plaatsen. Leden van van Biohuis, BioNederland en/of de Biowinkelvereniging hebben, als het goed is,  een e-mail gehad met instructies om een account aan te maken. Voor vragen kunt u terecht bij community@bionext.nl.

Voor meer informatie: www.bionext.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.