Nicola Troffaes van Green Carrot:

"Door koud te persen, blijven vitaminen optimaal behouden"

Nicola Troffaes is zelf begonnen met het maken sapjes, omdat hij het in de winkel niet vond. Vanaf 2017 is hij gestart met een eenmanszaak als sapjesperser en -verkoper. Hij deed dat eerst vanuit zijn eigen flat in Aalst, maar naarmate zijn productie groeide, kon hij de productie verplaatsen. Hij huurt daarvoor tegenwoordig een keuken in een bedrijfsgebouw.

Nicola: “Ik ben de eerste in België die inzet op slowjuices. In Nederland bestaat dit soort sapjes al wel langer. Er bestaan verschillende manieren om sap te persen. Door koud te persen, blijven vitaminen optimaal behouden. In één flesje van 200 ml zit zo’n 400 gram aan groenten en fruit. Ik heb zo’n 10 variëteiten, met als laatste een sapje op basis van cashewnoten. Ik blijf nieuwe recepten bedenken.” Alle sappen kregen leuke namen, zoals 'the Hulk', 'Fuel', ‘Roots’, ‘Purify’ of ‘Mojito’.

Lees verder bij Bio Mijn Natuur.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven